För några veckor sedan var jag ledig både lördag och söndag så då passade jag och min älskade familj på att åka upp till Sara och Robin för att hälsa på lite. Resan gick kanonbra. Nora frågade några gånger om det var långt kvar men det var inget gnäll. Duktiga små flickor har vi minsann!

Augusti (19)

Väl framme i Uppsala checkade vi in på hotellet och väntade på att Sara o Robin skulle komma. När de kom åkte vi iväg till en pizzeria för att äta lite mat innan vi åkte hem till Sara o Robin. Där lekte barnen, de fick bada och de lekte ute. Tiden sprang iväg och snart var Robin tvungen att åka till jobbet. Vi stannade en stund till innan det blev dags att dra sig tillbaka. Jag och Sara skjutsade barnen och älsklingen tillbaka till hotellet medan vi själva åkte till akuten. Men det var ingen fara så vi skickades hem igen.

Jag skjutsade hem Sara och åkte till hotellet. Men innan det stannade vi och shoppade loss på Ica ^^ När jag kom till hotellet så stensov barnen. Det hade vart en hård dag med mycket lek och stoj.

Augusti (27)Augusti (84)Augusti (81)

Andra dagen var det upp hyffsat tidigt för att äta frukost. Det var inte den bästa frukosten men den dög helt klart. Då Sara o Robin inte var klara när vi var klara så åkte vi till Ikea och tittade. Dock fick jag skynda på sista halvan för då var Sara o Robin klara. De kom förbi och efter det så åkte vi till en affär jag velat åka till enda sedan barnsben. Toysrus! MediaMarkt låg precis bredvid så vi var ju bara tvungna att gå in där med. Vi kom därifrån med säkert 13 filmer eller nåt :P Rea är bra saker. Alla filmer kostade 10 kr styck. Perfekt pris!

2013-07-21 09.24.33

Sen blev det tillbaka till Ikea för lite mat och sen spanade vi in slottet i Uppsala. Barnen tyckte det var spännande och de tyckte det var så roligt att få träffa Sara o Robin igen. Jag och Johan fanns nästintill inte enligt dem. Det vara Sara o Robin som gällde. <3 Så de fick sättas på prov som småbarnsföräldrar och de klarade det galant!

Augusti (119)Augusti (124)

Dagen bara flög iväg. Vi hade tänkt åka hem vid två men åkte vid halv fem. Men vi hade det mycket trevligt och jag saknar dem något enormt! Barnen var helt slut efter två fantastiska dagar <3

Resan hem gick bra. Vi stannade för mat och lite handling i Köping. Stoppet blev dock mycket längre än vi planerat för de var så otroligt sega inne på Max där vi åt. Hade gått mycket snabbare och ta Donken. Men aja. Vi fick vår mat efter en del krångel. Det var väldigt gott då vi var rätt så hungriga. Sen var det bara att sätta sig i bilen för att fortsätta den sista biten hem. Väl hemma blev det att tömma bilen snabbt och sen att lägga sig. Jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Jag kan ju erkänna att jag var rätt så mör på jobbet dagen efter! Men upp kom jag och jag jobbade på och snart var även arbetsdagen slut och jag fick komma hem och vila =)

2013-07-21 16.29.55       2013-07-21 17.28.15