Förra veckan var Nikki förkyld och nu när det min och Noras tur. Nora stackarn har haft en jobbig natt och dag. I natt kunde hon knappt sova. Vaknade hela tiden. I morse när hon vi väckte henne vid halv tio (!) var hon trött och lite halv grinig. Tvingade i henne lite frukost och sen satte vi oss vid tvn. Då andades hon väldigt konstig och älsklingen ringde 1177.

Efter att suttit i telefonkö närmare 45 min (!) så kom han äntligen fram och de sa till honom att åka till jouren med Nora. De åkte iväg och lämnade mig och Nikki hemma.

På jouren fick Nora andas adrenalin och hon fick kortisontabletter. Men hennes andning blev bara lite bättre men inte helt bra så de fick en remiss till barn i Skövde. Så nu har de precis kommit hem därifrån.

Där fick hon andas något starkare än adrenalin och så tog de prov på RS eftersom vi har Nikki. Men det provsvaret får vi inte idag utan tidigast imorgon.

Läkaren trodde dock att det “bara” var en förkylning som satt sig på luftrören och lungorna. Det var visst vanligt att det gjorde det på små barn. Får hoppas att hon blir bra snart!

På det hela så är jag också sjuk. Har ont i halsen och är jätteförkyld. Så typiskt. Bara älsklingen som klarat sig hittills och får hoppas att han fortsätter att vara frisk så han kan jobba =)