Långfredag: Mamma och J kom och hälsade på. Vi gick på vårmarknaden som var här i stan. Vi började med att gå på tivolit och Nora fick åka tåg. Det var spännande! Hon tyckte det var kul men var gravallvarlig. Sötgumman!

Sen gick vi på marknaden. Vi köpte en klänning till Nora som hon ska ha på bröllopet. Riktigt fin var den och kostade bara 120 kr=)

Påskafton: Hmm vad gjorde vi? Vi grejjade lite i lägenheten och sen åkte vi fram på stan och gick på torget. Vi köpte även en födelsedagspresent till J. Kvällen kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde. Tog det bara lugnt.

Påskdagen: Tillbringade vi i Götene. Vi firade älsklingen och J. De fyllde ju år för ett litet tag sen. Vi åt god påskmat och hade det trevligt. Flickorna fick lite kläder och älsklingen fick födelsedagspresenter. Det var bra jag i vår familj som inte fick nåt. Taskigt =) Ne de gjorde inget, jag fick ju öppna Nikkis paket ^^

Annandag påsk: Jag har suttit hemma och varit orolig hela dagen och vad älsklingen och Nora har gjort har jag redan skrivit. Nikki har vart lite orolig under dagen men hon har väl känt att jag oroat mig för något. Pratade förresten med min kära kusin förut som ringde mig. Det var mycket trevligt!

Se om jag kan lägga in lite bilder imorgon. Har ingen koll på vart kablarna ligger för tillfället.