Bild 008

Denna bilden är tagen den 21 mars 2007. Det känns verkligen inte om man jämför med i år. Åhh vad jag längtar efter värmen! Men nu är den i alla fall påväg =)

Idag är Nora hemma från dagis. Hon e supertrött men vägrar sova. Fick sätta upp resesängen förut då hon bara gick upp hela tiden från sin vanliga säng. Nu är hon lugn i alla fall. Eller hon har fått tag på sin nappmugg hör jag som hon leker med. Men då brukar hon snart somna så jag hoppas på att det är så denna gången också.

Förut så spydde hon ner hela sig och sängen. Så det var bara att riva upp allt och byta sängkläder och kudde. Täcket hade klarat sig någorlunda. Det räckte med att byta påslakan.

Senare idag kommer gammelfarmor. Hon ska vara barnvakt åt Nora medan jag och Nikki åker iväg till BVC för vägning och mätning. Ska bli spännande och se vad hon väger idag =)

Ska även ta upp hennes kräkningar. De känns lite oroväckande att hon spyr så mycket efter flera timmar. Men får se vad BVC säger. Det är ju inga kaskadspyor hon ar som tur är.