Ja idag är det 5 år sen allting började. Iofs sa vi då att vi inte skulle ha nåt förhållande. Jag ville ju vara singel till jag var 25… se hur det gick :p

Varför vi räknar från idag för fem år sen är för att vi inte vet när vi blev tillsammans riktigt. Det bara blev så och helt plötsligt var vi ett par. Alla såg oss ändå som ett par :p Men för fem år sen tog vi iaf steget att bli mer än kompisar om man säger så.

Heart Om man tittar tillbaka på åren vi har haft tillsammans så är jag väldigt nöjd. Jag trodde inte i början att det skulle hålla mellan oss. Varför vet jag inte, men jag har aldrig varit sån som tänkt att detta förhållandet kommer vara för evigt. Men nu både tror jag och hoppas att vårt förhållande kommer klara av alla påfrestningar vi stöter ihop med.

Under dessa år har vi bott tillsammans i 4,5 år. Först i Skövde där jag flyttade in hos älsklingen i hans lilla etta med kokvrå. Jag skrev mig aldrig där dock. Vi bodde där i 7 månader. Då tröttnade vi på det eviga pendlandet till jobbet och flyttade hit till stan. Vi flyttade till en trea på 66kvm och trivdes kanon med balkongen mot Lidan så det var perfekt utsikt.

I september 06 förlovade vi oss.

I februari 2007 var älsklingen för första gången i Finland. Dock var inte omständigheterna de roligaste då det var begravning för min morfar. Sen har vi vart i finland två gånger till efter det.

I början av augusti 07 fick vi vår lilla Stina som var mycket rädd i början. Innan augusti var slut var det ytterligare en begravning. Denna gången för älsklingens farfar.

På sensommaren/hösten började vi kolla på resor utomlands. Vi hittade en resa till Egypten som vi var på väg att beställa men i sista stund bestämde vi oss för att vänta och ta en sista minuten istället och tur var väl det för en månad efter det visade det sig att jag var gravid.

1 maj flyttade vi till vår andra lägenhet. Nu en på 86,4kvm. 6 maj 08 kom vår älskade dotter Nora. 11 veckor för tidigt så det var en lång tid på sjukhus och mycket oro. Även när vi kom hem från sjukhuset var det rätt mycket med besök från sjukhuset varannan dag och sondmatning och annat man inte behöver i vanliga fall. Mycket åkande fram och tillbaka till sjukhuset.

1 april 09 började vi “hyra” sommarstugan, men tyvärr blev det ingen rolig sommar med mycket regn.

I juli fick jag reda på att jag var gravid igen. Denna gången var det planerat =) Det var en kämpig graviditet och älsklingen hjälpte mig otroligt mycket!

8 mars föddes vår andra älskade dotter Nikki. Nu har vi flyttat till en ny lägenhet på bottenvåning istället på 90,5kvm.

Har säkert glömt massa om vårt liv tillsammans men här är nog det viktigaste =) Barnen och förlovningen =)

Den 7e augusti blir vi man och hustru om allt går som planerat ^^