Jag har en riktigt livlig en i magen. Särskilt på kvällarna. Då är vi vakna och alerta. Är rätt lugnt nu men för fem minuter sen var det brottningsmatch där inne :p

Idag har det varit en väldigt trött dag. Jag har varit supertrött. Förstår inte varför men tror jag är påväg att bli sjuk. Känner mig väldigt hängig och tung i hela kroppen. Får hoppas på att det inte blir något storartat i alla fall.

Igår skulle jag egentligen till MVC men min barnmorska var hemma med vård av barn så ska dit på måndag istället. Måste komma ihåg att be om moderskapsintyg då. Kommer inte ihåg när jag fick det med Nora men rätt tidigt var det i alla fall. Typ vecka 15 redan eller nåt sånt. Men aja.. det är ju ingen brådska hoppas jag. Hoppas att bebis vill vara i magen många månader till.

Vart och vägt mig idag i alla fall. –0.6kg sen sist. Låter bra i mina öron och jag fick massa beröm =) Egentligen ska jag ju ha gått upp ett antal kilon nu men inte ett enda :)

Nu vaknade den lill* i magen. Jag tror det är en kille. Det känns så. Ska bli spännande att få reda på det om några månader. Helst den 8e mars ;)

Sen så vet mamma och älsklingens familj våra planer nu =)