Jag blev inte sviken av någon F igår :) Så humöret var bättre och jag och älsklingen hade en riktigt trevlig dag i Trollhättan :) Fick mycket inspiration och nu ska jag strax titta igenom alla papper och sånt vi fick med oss hem.

Vi kom iväg lite sent då F var sen från Götene. Han skulle vara hos oss vid tio men kom inte förrän fem över halv elva.. illa.. men det gick bra ändå.

Innan vi åkte från Trollhättan så åt vi Kinesisk buffé. Det var riktigt gott :)

När vi kom hem till stan så var det bara att skynda, skynda. F och F åkte hem till sig själva och jag och älsklingen köpte present till P och sen åkte vi och hämtade våra Halloweenkläder och åkte till T-dala och hämtade F. Sen åkte vi till Skövde och gjorde oss iordning. Jag var vampyr utan vampyrtänder då de va så jobbiga att ha på sig och älsklingen var lieman =).

När alla var iordninggjorda så åkte vi till I o P och hade en trevlig kväll. Åkte hem runt tolv då jag var skittrött. Skjutsade hem E o K till Skövde.

Väl hemma och jag tvättat av mig allt smink så stensomnade jag i sängen och vaknade med sprängandes huvudvärk på morgonen. Jag som inte drack en enda droppe alkohol hade bakishuvudvärk kändes det som. BLÄ för det!

Har fortfarande lite ont i huvudet. Inget kul alls!