Nu har jag inte skrivit på flera dagar igen.. men så blir det ibland.

Igår var det farsdag. Då tog vi bilen och åkte till Götene. Det blev trerätters middag. Gott var det. Riktigt gott och man var mätt långt in på kvällen. Annars var det en helt trevlig dag i Götene.

Åhh egentligen skulle man skapa en ny blogg igen :p Vill ju skriva av mig lite. Men får vänta 1½ månad till sen kan jag äntligen börja skriva om det här =)

Var på mödravården idag med. Skulle egentligen dit förra veckan men min barnmorska var ju hemma med vård av barn. Började med att vi fick vänta 20 min för hon var sen. Vägde mig och har gått ner 2kg sen inskrivningen och 6kg sen jag blev gravid. Fick massor av beröm så det var riktigt kul =)

Urinprovet var bra. Blodtrycket var bra. Min huvudvärk kan bero på lägre järnvärde än vanligt så ska börja äta Niferex och till nästa gång så blir det massa prover. Har ju rätt högt blodvärde i vanliga fall så ligger säkert inte för lågt enligt deras mått men när jag väntade Nora och låg på 115 så var jag inte människa. Ligger nog på nåt sånt nu med. På inskrivningen låg jag på 135 eller nåt sånt.

När jag lämnade blod första gången låg jag på 149 om jag inte minns fel och det var visst väldigt ovanligt att man hade så högt som tjej i min ålder. Men det var bara bra sa de.

Fick höra lill krabatens hjärtljud med =) 160 låg de på. Högre än vad Nora låg alltså. Hon låg ju mest runt 145-150. Men har en liten vilde där inne som jag sagt innan. Man hörde minsann hur det sparkade och levde därinne. Inte ska man vara still i onödan precis som Nora var i magen fast henne kände jag inte lika väl.

Haha jag har för go dotter måste jag säga. Nu kommer hon med en av älsklingens vantar på sig och så har hon gått till den rena tvätten och satt på sig ett par kalsonger runt halsen som hon har som mantel. Stålkvinnan det är hon det tror jag för när man frågar henne om hon är det så skrattar hon bara :p

Imon blir det en spännande dag men kan tyvärr inte berätta vad vi ska göra.. suck…