Ett besök med glass på sommarland var inget bra! Jag har vart sötsugen och inte kunnat stå emot eller inte velat heller egentligen för hade jag velat det till 100% så hade jag stått emot. Men nu vill jag! Vågen visade +1,8 kg efter 3 dagar med mat innehållande kolhydrater. Jag är trött och seg i kroppen. Huvudvärk, yrsel och illamående. Det är verkligen inte värt det. SkärmklippSå nu är det nya tag och förhoppningsvis mår jag bra igen om en vecka. En sak som slog mig när jag och barnen var ute hela dagen i söndags var att vad alla blinningar var efter mig och myggor. Nu kliar dem och jag har fått hur många bett som helst. Jag ser ut som jag brukar göra. Kom dessa varelser nu eller har inte mitt blod varit lika gott när jag inte proppart det med socker? Det ska bli riktigt spännande o se hur det hela utvecklar sig för är det så att jag slipper dessa hemska bett så enkelt genom att bara undvika kolhydrater då lär jag göra det flera gånger om för jag hatar verkligen när det kliar på hela kroppen!!

Idag blir det städa och laga mat. Mår sisådär men har mig själv att skylla så får bita ihop bara. Barnen ska iväg o leka med en dagiskompis om några timmar så tills dess blir det att greja här hemma iaf =)

Ha en fin dag!