2014-06-14 10.11.59

Igår fick jag äntligen börja på min löpare då ”duken” till mamma var klar. Vi hade familjemys på förmiddagen och tittade på Harry Potter. Dock tröttnade barnen efter en stund och vi började göra oss i ordning för dagen. Vi åt mat och sen packade vi ihop oss för att åka till barnens favoritdestination Skara Sommarland.

Jag behövde byta kläder då jag hade fått för små i år igen. Lycka till att jag ska få på mig ett par XS :p Shorts fanns inte i min storlek så fick ta två storlekar för stora. Gissa vem som kommer tappa byxorna hela sommaren :p Får hoppas de sitter uppe med shorts annars får jag gå tillbaka o se om det kommit in några nya shorts.  Det var likadant förra sommaren men efter en vecka på jobbet eller om det var två hade jag smalnat av ca 10 cm så då fick jag på mig dem.

Vågade inte göra samma sak i år då jag vet hur varmt det var med långbyxorna. Dock blev ju nästan mina nya förstora shorts som långbyxor. De går långt ner på smalbenen i alla fall men aja sånt är livet. Ska bara stå ut 5 veckor så det ska nog gå. Jobbar mest kvällar så då kan jag kanske ha långbyxorna om det är kallt =)

Fixade även fribiljetter och säsongskort till man och barn =) Sen kunde vi äntligen gå in till detta fantastiska ställe enligt barnen. Vi började med flygplanen som alltid. I år var Nora lagom lång också så det fanns massor som de kunde åka. Det blev flygplanen, Newton, Fyren, Farfars bilar, Gruvbanan, Shppohoj, Sköldpaddorna och Slänggungan. Nästan allt åktes två gånger. Vissa saker åktes även tre.

2014-06-14 16.04.01 2014-06-14 16.13.56

Vädret vi hade var kanon. Sådär lagom varmt men inte för varmt. Dock blåste det lite kallt när man var i skuggan men då var det bara att ta på sig en tröja. Vi åkte massa och sen gick vi till Mexican Corner för där var Sean Banan och uppträdde. Barnen tyckte det var jättekul att se honom men han var ju ingen banan ;) Varför heter han banan då? Ungar och deras tankar <3

Vi lyssnade en halvtimme innan vi gick och köpte glass. Fanns 4 laktosfria glassar. Kanon nu när vi håller på och utreder Nikkis mage och i två veckor ska hon undvika all laktos. Men magen har inte blivit bättre än efter en vecka så tror inte det är laktos. Jag och älsklingen åt också glass. Det ångrar jag verkligen idag. Redan igår egentligen för den var inte alls så god som jag trodde den skulle vara, det var inte samma minimarshmallows som var förra året så redan där blev det en besvikelse! Ganska snart efter jag ätit glassen blev jag illamående. Idag vaknade jag med huvudvärken från hell och jag tog en treo men hjälpte inte ett dyft. Vågen visade +1,1 kg och jag ser allmänt gravid ut. Magen är rörig och bubblig och hela kvällen igår behövde jag fisa :p Så ingen mer glass med socker i i sommar! Då är det bättre att äta alvestaglassen! Den är dessutom MYCKET godare! =) Bättre att hålla mig på banan och må bra och gå ner i vikt! =)

När det var dags att gå hem så ställde Loka upp ett stånd och gav bort gratis Loka. Folk blev hysteriska och skulle bara ha o ha o ha =) Människor i ett nötskal.

En bra första sommarlovsdag hade vi i alla fall =) Lovat barnen att det snart blir ett besök igen och då ska vi titta på Showen och vi ska bada. Vad skönt det är när man inte behöver göra allt på samma dag =)