Idag är det fyra år sedan jag blev Fru Ahlin. Redan fyra år sen. Vi firar blomsterbröllop idag alltså. Dessutom är det Nikkis dopdag <3. Detta får vi fira utan Nora som är i Stockholm med mormor. Nora hann inte ens prata med mig i telefon när jag ringde innan så hon har det nog bra. Hon har ju sett fram emot denna resan hur länge som helst =)

IMG_0773 _MG_0046

I eftermiddag ska jag och Nikki åka till älsklingens jobb och bjuda på lite tårta. Bröllopsdag och allt så klart vi ska bjuda på tårta. Men den tårtan och jag är inte riktigt bästa vänner så lär ju tappa den eller nåt. Igår höll jag på sex timmar med att sätta ihop den. Jag hade gjort egen sugarpaste men något fel gjorde jag då den bara ville fastna i kavelduken. Så tårtan är långt ifrån så fin som jag ville ha den. Men bra övning i alla fall. Så nu får vi hoppas att smakerna sitter istället för hellre en god och ful tårta än en fin och äcklig.

Sen ska vi ut och äta någonstans. Jag är sugen på mongolisk buffé men vi får se vad det blir. Först har jag och Nikki några timmar att slå ihjäl i Mariestad.

Hoppas ni alla får en fin dag!