I torsdags hade ju älsklingen och jag bröllopsdag och Nikki hade dopdag. Detta firade vi med att bjuda på tårta på älsklingens jobb och sen hade jag och Nikki en shoppingrunda. Oj vad vi handlade. Jag kommer inte ens ihåg när vi handlade så mycket saker. Hela familjen fick nya kläder. Men innan tårta och shopping var vi i lekparken och Nikki lekte pirat på sjörövarbåten.

2014-08-07 14.09.35Det var en annan pojke på lekplatsen som hängde efter Nikki vart hon än gick. Men hon ville inte leka med honom. Han var bara mest jobbig tyckte hon. När hon lekt färdigt gick vi in på Länsstyrelsen och åt lite tårta innan vi vandrade vidare för vår shoppingrunda.

2014-08-07 16.14.56

Nikki var mycket nöjd över alla nya inköp. Speciellt det hon köpt till Nora. Ett par byxor, en tröja och en T-shirt. Men hon var trött och glassugen. Så eftersom vi fortfarande hade en halvtimme innan älsklingen skulle sluta för dagen så gick vi ner till hamnen och åt mjukglass. Nikki som brukar vara en storätare på glass orkade inte sin mjukglass. Ändå tog vi den lilla till henne. Men den var STOOOR!

2014-08-07 16.35.20

Snabba som vi är så hade vi några minuter över innan älsklingen kom ut från sitt jobb och Nikki var trött så vi gick till bilen och satte oss och Nikki ville läsa lite.

2014-08-07 16.46.11

Det var egentligen meningen att vi skulle ut och äta hela familjen. Men jag och Nikki var helt slut så vi ville bara åka hem. Så det fick bli en myskväll framför tvn istället <3