Nora 2008 (99)

Vår lilla skrutt har blivit stora tjejen idag och börjat skolan. Det är inte klokt. Vår lilla skrutt som var så minimini när hon föddes. Idag är hon där läkarna pratade om att när hon börjar skolan så bör hon börja komma ikapp sina jämnåriga. Det stämmer rätt bra för vilken resa hon har gjort bara det senaste året. Hon har knatat in den långa bit hon legat efter i utvecklingen.

För ett år sedan trodde vi att hon skulle behöva vänta ett år på att börja skolan. Men Nora hade bestämt sig för något annat. För utvecklingen har bara skenat! Nu är hon i fas med sina jämnåriga och idag fick hon ta det första stora steget mot vuxenlivet. Skolan! Nu är hon fast i minst 10 år. Helst minst 13. Usch va jobbigt det låter när man tänker sådär. Men det är ju bara sanningens ord. Nu ska hon gå igenom alla skolår. Vi får se om hon har ärvt mammans snabba och kvicka hjärna som har underlättat för mig eller om hon får kämpa lite mer. Enligt läkarna kommer hon troligtvis få kämpa lite mer då hon var så mycket prematur när hon föddes. Det återstår att se helt enkelt. Vi kommer göra allt vi kan för henne <3

2014-08-19 08.02.39Första skoldagen gick hur bra som helst. Inga problem här inte! Hon stormtrivs redan och jag hoppas att det fortsätter så. Imorgon ska hon hänga med sin Skolfadder hem efter fritids och leka. Så helt plötsligt blev hon väldigt stor. Men det kommer gå galant =)

Nu blir det att inta sängen för min del så jag orkar med morgondagens beskattningslektion!