2014-08-01 09.56.33

Förra veckan var jag och älsklingen barnfria. Jag jobbade men hade två lediga dagar mitt i veckan så då passade vi på att åka på en utflykt! Vi åkte till Norrköping. Jag lyckades missa att svänga i Skövde så blev en bra omväg innan vi var framme på rätt väg igen men vi hade ju ingen brådska. Vi åkte till centrum och åt mat och tittade ut utbudet av affärer. Men inget shoppat =inga pengar förlorade =) Hade en som suckade lite och det var varmt så var inte det minsta sugen att spendera våra pengar =)

Klockan fyra anlände vi sen till vårt hotell. Villa Fridhem. Prins Carls gamla semesterresidens. När jag fick reda på att det vart prins Carls semesterresidens förstod jag varför det var så fint. För det var helt fantastiskt fint. Finaste hotellet jag varit på. Låg upp på ett berg så man hade en fantastisk utsikt. Vi checkade in och sen gick vi på upptäcktsfärd. Det fanns en slinga att gå på 3 km och 2 olika stigar till två utsiktsplatser. Vi bestämde oss att gå upp till en utsiktsplats och älsklingen valde den längsta och jobbigaste stigen :p

2014-07-31 16.02.44

Påväg upp till utsiktsplatsen hittade vi vad vi tror är en gammal matkällare. Stor som ett rum. Var lite kul att gå in och känna svalkan som var där inne.

2014-07-31 16.09.59

Efter vår lilla utflykt gjorde vi oss i ordning och åkte in till Åby där vi köpte en blomma och sen åkte vi till Sandra och Roger. Vi fick supergod mat och hade en supertrevlig kväll. Var kul att få träffa Sandra igen. Nu var det ju faktiskt två år sen. Förra året kunde jag inte komma när det var guildträff hemma hos henne. Mycket tråkigt men fick ju träffa henne nu istället =)

Vi åkte till hotellet efter några trevliga timmar. Jag och älsklingen gick runt på gårdstomten och tittade lite. Det var lika fint nu när det var mörkt som när det var ljust. Sen satte vi oss på uteplatsen som tillhörde vårt hotellrum och pratade lite innan vi gick och la oss. Trötta efter en trevlig dag.

2014-08-01 10.38.41

Vilka underbara sängar det var! Helt klart skönaste sängen jag någonsin sovit i. Helt underbara! Detta hotell kommer jag garanterat återvända till för jag har aldrig någonsin vart så nöjd med ett hotell =) En riktig fullträff! Vi åt frukost innan vi åkte in till Norrköping igen. Vi åkte till Harry Potter utställningen. Den var riktigt kul att se. Det var rekvisita från filmerna så det var en tuff känsla att gå där och se alla saker man sett på film =) Vi tillbringade två timmar där inne innan vi for till Söderköping.

2014-08-01 14.31.03

I Söderköping var det sjukt mycket folk och det var svårt att hitta en parkeringsplats. Men tillslut lyckades vi och vi avslutade vår resa på Smultronstället. Stadens populära glasscafé. 30-40 minuter fick vi stå i kö innan vi ens fick en sittplats. När vi gick var kön ännu längre. Inte klokt. Men glassen var underbar och jag mådde så fruktansvärt dåligt efteråt. Jäkla socker! Men det var helt klart värt det och jag skulle lätt göra om det för vilka glassar!!!! Får ni chansen så åk dit! Det är värt den långa resan och dyra glassarna =)