Här har det vart dött i alldeles för många dagar. Men det blir så för mig på sommaren har jag märkt. Har inte samma rutiner som vanligt. Kan det vara en orsak?

Vad har vi gjort då? Vi har badat i massor. Vi ska även åka iväg och bada här om en stund. Jobb ikväll dock så får bara bli en stund. Men det kommer nog behövas. Jag älskar verkligen denna värme. Såhär vill jag ha det hela somrarna. Att bara kunna åka till stranden och ha de gott när man känner för det och det gör inte det minsta att svetten rinner när man gör nåt för hellre det än att det är kallt på sommaren. För kyla de får vi tillräckligt av på vintern :p2014-07-24 22.55.43

Vikten har börjat klättra lite lite nedåt trots utebliven träning. Det känns så himla bra! Så nu har jag gått ner 21,9 kg sen start. Känns helt fantastiskt! Nackdelen är att min bikini jag köpte till Gran Canaria har blivit för stor. Bikinitrosorna åker av när jag simmar =( Men den får minsann hänga med säsongen ut ändå för den var snordyr ju!

Vi har även hunnit med en sväng till Skövde. Nora köpte sig en ryggsäck och blev såååå nöjd. 2014-07-23 17.38.24

Igår fick vi besök av Sofia, Alva och Victor också. Vi for till stranden och var där hela dagen. Väldigt trevligt. Älsklingen som packat väskorna hade missat lite saker hemma så han fick åka o hämta det och när han kom tillbaka till stranden hade han även Jacob med sig. Mycket trevligt det med!

Känner att detta inlägget blir lite kortfattat men har lite bråttom samtidigt som en stor irritation finns inom mig. När jag vaknade imorse och tittar mitt schema så har det blivit ändrat utan att jag fått reda på nåt. Sånt gillas inte så jag ringde direkt så nu hoppas jag att de fixar det! För är inte ens hemma den dagen de lagt in ett extra pass till mig. Blir så arg när de bara ändrar och sen inte informerar om ändringen!

2014-07-20 16.44.26
(Bilden är inte från igår men från samma badplats)