unnamed

Jag jobbar och sliter på Sommarland. Är trött av att ha ett varierande schema med ena dagen morgon pass för att nästa dag ha ett kvällspass. Min kropp gillar verkligen inte att ha en rubbad dygnsrytm. Jag är konstant trött och orkar inte många knop. Detta har gjort så att träningen blivit lidande och det har blivit en ond spiral då jag blir tröttare av att inte träna. Men det får vara så nu under sommaren. Jag orkar inte allt så är det och den tid jag har hemma spenderar jag gärna med familjen. Det blir ju motionsträning på jobbet i alla fall för vad vi cyklar fram och tillbaka där!

Sen har jag fått ett superroligt uppdrag. Jag ska göra en tårta! Jag tycker ju det är så roligt. Så nu ska jag öva på att göra rosor har jag bestämt. Min allra första ros har jag gjort idag och här ovan har ni resultatet. Den har sina skavanker och den är långt ifrån perfekt men jag är nöjd för att det är min första ros någonsin! Imorgon ska jag göra min andra. Sen blir det öva öva öva tills jag kan göra perfekta rosor.

Annars är allt bra med oss. Barnen är i luven på varandra för att i nästa sekund vara bästa vänner. Men det är väl så det ska vara på sommaren då de är tillsammans nästintill hela tiden. Man kan inte begära att de ska vara bästa vänner hela tiden. Idag var vi inne i Skövde och jag köpte mig en BH. Mycket välbehövligt då jag inte har en endaste som egentligen passar. Det visade sig att jag gått ner 1 storlek i omkrets samt 3 kupstorlekar! Jag är sååå glad! Så underbart! Ibland känns det dock väldigt ensamt att vilja få mindre bröst.. känns som de flesta vill ha större. Men nej de vill ni verkligen inte säger jag =)

Innan vi for hem åkte vi till Lången. Barnen badade en sväng men de blåste kallt så vi stannade bara en timme. Nu har vi suttit hela familjen runt köksbordet. Barnen och älsklingen har målat och jag har grejat med rosen. Ikväll blir det en lugn kväll framför datorn tänkte jag. Spela lite och försvinna bort i spelets värld en stund. Det ska bli skönt faktiskt.