IMG_20140704_090101Igår började arbetarsommaren igen. Nu blir att det att slita på Sommarland i 5 veckor. Men det ska nog gå. Illa vore det annars. Första passet och jag blev väl mottagen när jag kom. Skönt att ha jobbat där innan. Igår var det bara folk från förra sommaren som jobbade så det var skönt att slippa sätta på sig artighetssidan mot nya medarbetare. Cykelrundan från dagen innan gjorde sig genast påmind när jag satte mig på en cykel för att göra Servicehuscheck. Ajajaj säger jag bara. Inte var det bättre att varenda cykel var på tog för hög till lilla korta mig. Jag nådde ju knappt ner till tramporna :P

Efter en timme anropar min Teamledare mig och vill att jag ska greja med lite andra saker så det gör jag. Sen när jag gjort det och kommer tillbaka undrar han att om jag som gammal erfaren Campare kan stå i Minigolfkuren sen. Haha säger jag. Visst kan jag det men där har jag aldrig stått. Lyckades du med att inte vara där på hela förra säsongen? Jajamensan.

Så blev lite upplärning där och skönt var det tycker jag då jag ska stå där ikväll. Så nu är jag inte lika nervös i alla fall =)

Efter Minigolfkuren så gick jag tillbaka till ordinarie uppgifter men som tur var fick jag lite hjälp då jag inte hunnit så långt som jag var tvungen till eftersom jag fick vara lite flexibel och göra andra saker.