I morse ringde klockan. Lite ångest att behöva ställa den trots att jag var ledig. Men jag och barnen skulle ner till Mullsjö så lika bra att komma upp i tid. Båda flickorna var redan uppe när klockan ringde. Nora hade vaknat tidigt för en gångs skull. Det var ju fantastiskt =)

Tjugo i tio rullade vi ut från Tdala. Sena som vanligt men ändå inte supersena. Värre kan det bli. Hemma sken solen och det började bli rätt behaglig temperatur så jag tog på mig shorts och linne. Det skulle jag ju inte gjort för när vi åkte förbi Tidaholm så ösregnade och temperaturen hade sjunkit till 13 grader. Blä.

Vi åkte hem till mamma och lämnade lite saker och jag tog på mig lite andra kläder. Sen for vi för att träffa Sara, Elise och Robin. Barnen lekte och de klappade på Elise. Hon hade blivit så stor mot när vi träffade henne sist. Mysungen <3

Vi stannade några timmar innan vi åkte till mamma igen. Där åt vi och barnen fikade med morfar lite. Dagen bara försvann i ett nafs. Jag vet inte riktigt vart den tog vägen men snart satt jag i en tom bil hem till Tdala igen. Barnen kommer hem om några dagar. För bara 45 minuter sen sa jag till Ica att det var skönt att barnen inte var hemma. Men jag ångrar mig nu. Nu saknar jag dem. Men om några dagar får jag träffa dem igen.

Nu har jag precis duschat. Ica fick med mig på en cykeltur. Jag erkänner att jag tvekade först och jag tvekade ännu mer när hon sa att hon skulle cykla Berg-Lerdala-Timmersdala. Men jag vann över latmasken i mig och hängde med. 16.11 km blev det… Nu efter duschen känns det underbart! Dock har jag väldigt ont i min rumpa. Undra hur den mår i morgon och jag som ska jobba…

unnamed