Ja det har varit lite dött här det senaste. Bloggtorka är den största anledningen. Sen har det varit mycket bröllopsbestyr. Helgen har vi varit i stugan som vanligt. Men nu blir det inte stugan på några veckor då det är midsommar till helgen och det kommer firas i Mariestad på aftonen och midsommardagen blir att tillbringa i Götene.

Helgen i stugan blev inte som vanligt. Mamma och J var och hälsade på och hjälpte oss att städa ur lite. Natten till söndag så kan inte Nora sova så vi lyfter in henne till oss. Då märker jag att hon har svårt att andas. Ringer sjukvårdsupplysningen som hade väldigt konstigt resonemang. Om vi ville kunde vi åka in till akuten annars kunde vi avvakta och ringa 112 om det blev akut. Ja eller hur att vi vill vänta tills det blir akut och riskera vår dotters liv för att ambulansen är sen eller nåt. Så jag väckte mamma och kollade om hon kunde vara barnvakt till Nikki medans vi åkte in med Nora.

En timme senare är vi på akuten och får vänta en stund innan vi får komma in. Sen är det lite vägning, syresättningsmätning och temtagning. Sen blir vi visade till ett rum och där får vi vänta och vänta och vänta. Sen kommer en läkare som kollar på Nora och konstaterar att hon måste andas lite medicin. Sen går hon och vi får vänta igen. Efter en bra stund kommer en sköterska och Nora får andas. Proceduren upprepas och 20 minuter senare är det dags att andas igen. Sen är det att vänta och vänta och vänta igen. Då kommer läkaren in igen och lyssnar på Nora. Nu låter det mycket bättre. Vi får ett recept på medicin så vi slipper akuten ett tag och har medicin hemma. Har ju vart inne med dessa andningsproblem några gånger nu, senast i april. Sen är det bara sätta sig i bilen hem igen. Sen fick vi äntligen sova!

Jag räknade ut att jag hade nog bara sovit 1-1½ timme innan jag vaknade av Nora. Trodde först jag fått sova 2 timmar men nej det hade jag inte när jag räknade efter.

Somnade mellan sju halv åtta och var uppe igen kvart i tio. Inte mycket sömn för mig. Men det gick rätt bra ändå. Va lite surare och mer irriterad än vanligt men det är inte så konstigt. Det viktigaste är att vår älskade dotter mår bra!