Suck säger jag bara. Har två simpsonberoende människor i denna familjen. Hoppas inte Nikki blir det med för jag är inget stort fan av simpson direkt. Kan kolla på det om det inte finns något bättre på tv som det oftast gör :p

Men nu till saken… Satt o kollade på Smallville när jag ammade Nikki förut och sen ringde älsklingen och när jag pratade med honom lät jag tvn stå på. Efter ett tag tycker jag att de blir så lugnt här hemma och går och tittar efter Nora. Då har hon krupit upp i soffan med napp och kanin och sitter där och gosar och tittar på simpson. Nu lägger hon sig på kudden där dessutom och tittar. Sötunge ♥

Men att hon gillar simpson har vi märkt länge. När hon zappar på tvn så stannar det alltid på simpson om det går på tv. Lik far sin helt enkelt.

Dagen annars har varit bra tills vi kom hem efter promenaden vi tog efter dagis. Då var det skrik från båda barnen och ingen av dem ville lugna ner sig. Då gäller det att ta det kallt må jag säga. Helt slut efter deras vredesutbrott!

simpsons