Usch idag har verkligen mycket pengar blivit spenderade… ångest!!! Eller det har jag alltid när jag köper saker till mig själv och idag har jag gjort det. Det blev 4 plagg från kappahl. Hittade alla utom ett linne på hemsidan. Detta är mina inköp:KAW_353482_F_1 KAW_374678_F_1 KAW_353946_F_1

Sen ska de som sagt vara ett linne till här. Men jag är i STORT behov av kläder. Har gått ner några storlekar så det är kul. Nu kan jag gå på den “normala” avdelningen och den stora avdelningen och hitta kläder på båda ställena. Praktiskt :p Fast kommer vara desto gladare när jag bara kan vara på den “normala” avdelningen.

Barnen fick varsina klänningar idag som de ska ha på midsommar. Likadana kommer de vara. Älsklingen är lite emot det men jag tycker de är sött. Sen var klänningen söt också så det blir perfekt att Nikki kan ha den två gånger när hon sedan kommer ärva Noras. Nora fick sig även ett par shorts som var på rean på HM. Ett par lila fina sådana!

Älsklingen fick sig ett par Polaroid solglasögon som han kan ha över sina vanliga glasögon.

Jag fick även blommor av älsklingen idag! Jättefina var dem =)

Nu när vi kom hem skulle jag beställa toner till våran skrivare men då hittade jag inte det fyrpacket som vi bestämt att vi skulle köpa så skrev till en som tipsade mig om det och frågade om de finns kvar så får beställa dem en annan dag. Sen beställde vi födelsedagspresent till blivande svägerskan och sen beställde vi ett genomskinligt paraply med vit spets till bröllopet. Så hoppas det blir fint nu!