Är så trött så längtar som bara den efter sängen. Igår var jag helt slut så det blev ingen uppdatering. Jag hoppas denna tröttheten ska försvinna snart. Det är bara att bita ihop helt enkelt.

Igår var mamma o J här och hälsade på. Vi gick på torget och jag fick en del inhandlat, men bara till Nora ;) 3 långärmade bodys, 3 kortärmade bodys, ett regnställ utan foder, ett par strumpbyxor och en pyjamas. Det gick på 290kr. Det tycker inte jag var alls farligt :)

Sen var vi även och kollade på second hand :) Det blev en till resesäng till Nora för 200kr. Billigt och bra så slipper vi åka ut till stugan varje gång vi behöver Noras resesäng ^^ Sen det bästa klippet av allt var ståbrädan jag hittade. ENDAST 30kr kostade den :) En ny kostar 595kr på Lekia. 520kr gick hela kalaset på. Det är inte ens vad ståbrädan skulle kostat i vanliga fall ^^

Idag har jag bara latat mig. Har vart död som människa. Sov 40 min på förmiddagen men sen fick jag inte sova mer för Nora. Vi har lekt och haft kul idag, sen har vi vart och handlat och donat lite med.

Nu ska jag sova!