DSC00694

 

 

 

 

 

 

 

Jag saknar verkligen det fina och varma sommarvädret som var för många veckor sedan. Då det var 30 grader varmt. Vad skönt det var. Saknar saknar saknar!

Denna dagen har vart en helt hyfsad dag. Älsklingen började vid tolv så han åkte vid halv elva. Gick hemifrån vid tio. Har städat o donat. Handlat har jag också gjort. Jag och Nora gick in på Lekia och kollade på grind och ståbräda. Dyrt är det. Men bra att ha. Sen fortsatte vi till Hjertberg och handlade det vi skulle och sen hämtade vi mina 16!!! beckfilmer :) Så nu har jag att göra dessa tråkiga dagar när jag inte har något att göra.

Igår var jag framme på stan. Men dagen började inget bra. Jag letade efter mina nycklar i EN TIMME! o gissa vart de låg. I lådan med våra mössor och vantar som vi har på vintern. Antar att det var någon av mina älsklingar som tyckte de skulle ligga där.

Sen var det bara att stressa fram. Var sen tack vare nycklarna. Men sen träffade jag C och hennes söta barn L o J. Vi gick till biblioteket och satte oss och prata. Sen blev de fika och Lindex en snabbis. Sen gick vi en liten promenad men det började regna så vi gick tillbaka till biblioteket. Det var riktigt roligt att träffa henne. Lika gammal som mig och mamma. Jag hade riktigt trevligt måste jag säga. Dock var jag väldigt nervös innan måste jag säga :p Men det är så typsikt mig!