Idag har vi vart på mödravården. Jag har inte gått upp något över jul =) Det trodde jag faktiskt att jag hade gjort. Men nope inte ett kilo =) Allt var bra och magen växer som den ska. På måndag blir det ultraljud =)

Ringde även Tina Jarlén på socialkontoret och bokade en tid för att skriva på faderskapspapperna. Lika bra att få det gjort när det ändå ska göras. Skönt att slippa göra det när barnet är fött!

Sen efter barnmorskebesöket åket vi och hämtade Nora på dagis som fått vara där en halvtimme längre än vad hon brukar så idag hade hon ätit mellanmål också. Det var en sur flicka som inte ville åka hem. Men väl hemma gick det bra ändå och hon satte igång att leka med en gång.

När älsklingen skulle skala potatis så fick Nora vara med och leka med vattnet. Det tyckte hon var super kul och hon hade inte ett enda torrt plagg på sig när hon hade lekt klart =)

Nu på kvällen har jag och älsklingen spelat Mario Kart. Vi körde samma bana minst en timme för vi tävlade mot varandra. Skitkul var det men vad trött i ögonen man blev! Därför är uppdateringen lite sen idag för vi fastnade som galningar vid mariokart. Skulle bara spela lite :p

Har förresten lånat tre bröllopsböcker på bibblan idag. Bra att läsa på lite och få lite mer inspiration. Bara 7 månader kvar till bröllop och 2 månader kvar till bebis <3