DSC00369

Sitter och tänker på gamla goa tider och lyssnar på 3 Doors Down precis som man gjorde när man bodde hemma fortfarande. Lyssnar på Here Without you just nu. Det har jag gjort många många gånger innan.

Undra om det inte var E som införde 3 Doors Down i mitt liv. Det var det säkert. Hon har infört många bra artister i mitt liv. Förr iaf. Nu är det tyvärr inte så mycket med den saken. Och älsklingens musiksmak är inte mycket att hurra för. Det är inte riktigt min stil om man säger så. Eller det är klart. Viss musik som han lyssnar på är bra. Men inte all. Fast han gillar inte mina lugna ballader som jag lyssnar på :P

Satt och tittade igenom kort från mobilen och hittade denna härliga bild på Nora. Hon övar inför skolan tror jag =) Varken jag eller älsklingen var den som räckte upp handen när vi kunde något så hon kanske kommer bli vår raka motsats när det gäller det ;)

Nu är älsklingen iväg och spelar biljard med sin käre far och bror (?). Nora sprang och hämtade sin napp och kanin och sen till sängen så antog att hon ville lägga sig. Mycket riktigt. Hon ville till sängen i alla fall. Dock ligger och hon och pratar med sig själv där inne. Tjejer!! Skulle älsklingen sagt :p