DSC00621

Denna dagen började med en skön sovmorgon. Trodde att älsklingen skulle väcka mig men det gjorde han inte utan jag vaknade av mig själv vid 10.15. Riktigt lång sovmorgon och jag klagar inte =)

Nora har lekt och grejat massor idag. Vet inte vad hon fått för ryck. Det ser iaf för jävligt ut i lägenheten efter henne nu så det blir till att städa imorgon.

Eftermiddagen har vi gjort mycket men ändå hunnit med att mysa. När älsklingen var iväg i affären passade jag och Nora på att mysa tillsammans i ett bad. Men hon tröttnade snabbt och ville leka istället. Så det fick väl bli plask och lek istället.

När vi gick upp ur badet passade jag på att samla ihop alla julsaker och ställa dem på tvbordet. Det blev fullt måste jag meddela!

Sen satte jag igång med brödbak. 27st tekakor blev det. Riktigt goda. Men det stod fel i receptet. Stod att man skulle ha 2,4dl vetemjöl… men det passade snarare med 2,4 liter istället. Så det tog lite tid att få degen bra. Skönt att man har en assistent nu =)

Medan tekakorna jäste så passade jag på att packa ner alla julsaker i kartongerna och älsklingen fick bära ner dem till förrådet. =)

Nu har vi just ätit goda tekakor till kvällsmat =)
Blir nog till att försöka baka bröd en gång i veckan. Det är ju mycket godare med hembakat bröd än köpebröd.