Äntligen är det fredag. Som jag längtat efter fredag denna veckan. En lugn o skön fredag med mina älskade tjejer. De var uppe tidigt båda två och sitter nu o spelar lite Mario innan frukosten. Jag sitter uppe i soffan o bara njuter av att höra att de är sams och så omtänksamma mot varandra.

Så skönt att koppla bort jobbet lite o få lite lugn. Förut hade jag på tok för lite att göra. Nu är det tvärtom. Nu är de så mycket att göra så jag måste prioritera vad som är viktigast. Men jag har det hellre så än för lite. Igår var jag och en kollega på kundbesök ute i uddetorp. De va roligt och jag tror att detta kommer bli så bra. Jag ska hjälpa dem att göra en mall som kombinerar det som de vill ha och så som vi vill ha det. Så roligt :)

Men de får bli nästa vecka för idag ska jag ha ledigt. Fritids är stängt o barnen har höstlov.

Nu låter de lite hungrigt nere så lika bra att slita sig från fredagsmorgonmyset o fixa frukost!