Äntligen Ă€r det fredag. Som jag lĂ€ngtat efter fredag denna veckan. En lugn o skön fredag med mina Ă€lskade tjejer. De var uppe tidigt bĂ„da tvĂ„ och sitter nu o spelar lite Mario innan frukosten. Jag sitter uppe i soffan o bara njuter av att höra att de Ă€r sams och sĂ„ omtĂ€nksamma mot varandra.

SÄ skönt att koppla bort jobbet lite o fÄ lite lugn. Förut hade jag pÄ tok för lite att göra. Nu Àr det tvÀrtom. Nu Àr de sÄ mycket att göra sÄ jag mÄste prioritera vad som Àr viktigast. Men jag har det hellre sÄ Àn för lite. IgÄr var jag och en kollega pÄ kundbesök ute i uddetorp. De va roligt och jag tror att detta kommer bli sÄ bra. Jag ska hjÀlpa dem att göra en mall som kombinerar det som de vill ha och sÄ som vi vill ha det. SÄ roligt :)

Men de fÄr bli nÀsta vecka för idag ska jag ha ledigt. Fritids Àr stÀngt o barnen har höstlov.

Nu lÄter de lite hungrigt nere sÄ lika bra att slita sig frÄn fredagsmorgonmyset o fixa frukost!