2014-03-11 16.27.44I somras redan bestämde jag mig att jag skulle köpa Åse Falkmans bok Viktminskning med LCHF. Men har skjutit på det hela tiden och nu när bokrean kom tänkte jag att jag kollar vad den kostar eller om den är med på rean. Vad upptäcker jag då?! Jo boken är SLUTSÅLD! Aja, ingen fara tänker jag. Åse har ju den på sin hemsida. Jag beställer den där. Tror jag ja! SLUTSÅLD där med. Paniken kommer sakta krypande. Jag tittar på sida efter sida men slut, slut, slut. Ingenstans finns boken att få tag på. Älsklingen mailar Åse och kollar om den kommer tryckas igen. Nej. Svaret blir Nej.

Irriterad på mig själv att jag väntat så länge letar jag desperat på nätet. Hittar den på tradera! Yey! Jag budar. Sen är det så mycket här hemma i och med att älsklingen är iväg och jag missar auktionen med 3 minuter. 3 minuter tidigare har dessutom en budat över mig. Den personen måste gjort de när de bara var några sekunder kvar. Som tur är finns det en auktion till ute. Jag lägger ett högt maxbud direkt. Dock är det fortfarande 4,5 dag kvar. Aja den får ligga där tänker jag.

Jag och Älsklingen kollar i diverse bokhandlar men ingen har boken. Slutsåld överallt verkligen. Men jag tänker ”Inte kan den vara slut överallt”. Jag börjar googla. Ena efter den andra boksidan jag kommer på visar samma resultat. Jag skrollar förbi en sida som heter ”Faktaböcker” för där borde den inte finnas tänker jag. Men efter 15 minuter kommer jag in på sidan ändå. Där finns min bok!! 169 kr. Jag tror knappt mina ögon! Finns den verkligen. Jag skyndar mig att lägga en beställning och idag kom min älskade bok! Auktionen gick dessutom ut idag och jag blev överbjuden med mitt bud på 200kr så jag är nöjd.

Jag har lärt mig en läxa! Vänta inte för länge på något du verkligen verkligen vill ha!