2014-03-13 12.47.10Ja det är svårt att få ett bra flow när man har hemstudier. Denna kursen är extra svår tycker jag. Så idag har jag faktiskt lagt upp min dag med raster. Frukost, Lunch, Eftermiddagsrast och lite bensträckareraster. Det finns ingen möjlighet att jag kan sitta och ta in lagtext timme efter timme. Jag behöver break. Vi har ju massa av de i skolan så varför skulle jag inte behöva det hemma?

Idag har det varit jättesvårt att plugga. Koncentrationen har inte riktigt funnits där. Men tycker ändå att jag har varit duktig och fått en del gjort. Kollat lite för mycket på lösningsledningarna kanske. Men vill ju ha bekräftelse på att jag är inne på rätt spår.

Tenta nästa vecka. Ja den lär ju bli intressant. Jag har inte ens börjat öva på de nya lagarna som vi gick igenom förra veckan. Har fullt upp med de första vi har gått igenom. Men men det ska väl gå. Har vart duktig och skrivit ut allt för en gångs skull i alla fall. Det är ju alltid nåt.

Nu ska jag strax hämta mina fina. Jag saknar dem så och har lite dåligt samvete över att de är så långa dagar på dagis. De älskar det men jag vill gärna ha mer tid med dem. Fast snart åker vi till Sthlm hela familjen och ha det mysigt i några dagar. Det blir riktig kvalitetstid! Underbart! Åhhh vad jag längtar nu!!! Men snart snart snart! Ska bara få denna tentan överstökad =)

Fotor0318153057

Såhär tokig var Nora igår när vi gick hem. Glasslådan skulle minsann sitta på huvudet. Den ska hon ha som mössa i sommar. Tokunge! Ska bli spännande att se vad de har hittat på för bus idag! Först hade jag tänkt att jag skulle fortsätta plugga när de kom hem men jag har nog ångrat mig! LEGObygge låter mer lockande. Undra om jag kan få med mina barn på det?

Träning ikväll blir det i alla fall. CX Worx release med Kicki och Magnus. Kan de bli bättre? =) Får hoppas att bäste F får en plats också. Skulle va kul att få träna tillsammans med någon man känner. För min trogne träningskompis jobbar. Aja annars klarar jag mig själv =)