Snyggt med stavfel i rubriken i förra inlägget. Aja den bjuder jag på!

unnamed (1)Idag är det verkligen vårkänslor i luften! Så härligt! Det enda som känns lite surt är att jag har massa att göra i skolan. Jag sitter och försöker men jag har ingen inspiration. Allt runtom stör fast jag sitter här i min ensamhet. Helst skulle jag bara vilja gå ut och njuta av det fina vädret. Men det får väl bli sen istället. Jag ska hämta skruttarna om 1½ timme så då ska vi vara ute. Ska se om de vill cykla eller spela bandy tror jag.

Bodypumpen satte sig fint igår. Har träningsvärk i hela underkroppen. Lite jobbigt nu när jag behöver sitta still och plugga. Det är inte det enklaste när man behöver byta ställning var 30e sekund för att det trycker och gör ont. Rumpa och baksida lår är hemska. Vaderna och framsida lår börjar också komma nu. Ryggen känns med av. Men jag ska inte klaga. Bara ta lärdom av det. Kanske inte det bästa att köra bodypump dagen innan en viktig pluggdag. Men kommer jag avstå från det pga det i framtiden? Nej jag tror inte det. Jag hoppas verkligen att nästa bodypumprelease är lika bra som denna! För denna gör mig lycklig!

Hoppas ni har en bra dag därute!