Fotor0310215629

Det är så skönt att komma hem efter träningen och man är nöjd och glad. Endorfinerna fullkomligt sprudlar i kroppen. Idag var det riktigt segt att åka iväg men när man väl var där och körde så kopplade jag bort allt och körde bara på. Först CX o sen Bodypump. Precis som en måndag ska vara. CXen var rätt seg för kroppen ville inte riktigt. Jag är rätt så svullen efter tårtätande så det var mest jobbigt. Bodypumpen gick bättre och jag körde på och ökade på några övningar. Det kändes kanon!

Det som är tråkigt är att det är inte många gånger kvar på varken CXreleasen eller Bodypumpreleasen. CX är okej att de byter. Den gillar jag inte. Men denna bodypumpreleasen gillar jag skarpt. Får hoppas att nästa blir lika bra eller bättre!

Onsdag blir det träning nästa gång. Först info och sen Bodycombat. Får se hur mina fot mår denna gång. Sist fick jag ju rätt ont. Men som jag brukar säga. Skam den som ger sig =)