2014-03-08 23.06.56 2014-03-09 11.12.42Igår var det dags för ännu mera firande av vår fyraåring. Det var verkligen fullt upp hela dagen. Vi gick upp tidigt. Runt sju-åtta. Åt och städade upp sedan dagen innan. Jag kom på att jag behövde kanske ha nåt att bjuda Fia på när hon kom för jag ville inte börja på den nybakade tårtan som vi skulle ha på eftermiddagen. Så det blev att göra Tigercupcakes med nougatfyllning och Nutellatopping. Jag smakade faktiskt aldrig så jag kan inte säga om de blev goda eller ej. Men jag tror de blev de för de tog slut iaf (bjöd på dem på eftermiddagen också och de som inte åts upp blev tingade att tas med hem).

Fia kom och barnen tyckte det var roligt för hon lekte mycket med dem. Vi fikade lite och Nikki fick sina paket. Hon fick lite lego som mamman i huset genast tog och byggde ihop. Det får nog bli mycket lego framöver för det är ju så kul att bygga ihop efter ritningar =)

Fia åkte vid ett och då blev det att kasta i sig lite mat för halv två kom resten av gästerna. Först kom Fredrik med sina fina och sen kom Micke, Tove och Elina. Det blev en mycket trevlig eftermiddag och klockan sprang iväg. Men det gör den väl iofs alltid när man har trevligt.

Kvällen tillbringades på Lifeclub. Barnen hade dans och jag tränade. Idag har jag sådan där härlig träningsvärk i magen. Blir massa plugg hela dagen lång men ska försöka ta en promenad med så huvudet blir rensat från alla lagar lite.

Hoppas ni får en fin dag!