Idag blev Nikki 4-åring som hon stolt har berättat. Dagen har gått så enormt fort. Jag har vart uppe sen 6.45 och har knappt hunnit sitta ner i ta det lugnt någonting.

Dagen började med att Nikki vaknade lika supertidigt som vanligt och ville gå upp. När hon inte fick de blev hon superarg. Kvart i sju gav jag upp och körde upp älsklingen och vi gick och väckte Nora, gjorde i ordning frukost till Nikki och hämtade hennes paket. Men sång tågade vi in i hennes rum och hon fick frukost som inte var det minsta intressant när det fanns paket att öppna.

Mycket nöjd med sina presenter så började hon leka direkt med dem. Frukost var inte att tänka på.

Framåt eftermiddagen så var det dags för kalas. Nikki fick ännu mer paket och hon blev mycket nöjd över allihopa. När man frågar henne så tycker hon lika mycket om alla presenter! Typiskt Nikki som inte kan ta ställning.

Nikki 4 år

(Tårtorna innehåller hallonmousse och vitchoklad fluff, spacklade med vaniljsmörkräm. Tårtan längst upp är dessutom glutenfri)

Tårtan som jag har bakat i flera dagar fick äntligen serveras. Den fick MYCKET GODA recensioner. Jag hade gjort en 20 bitars tårta som jag tänkte att den räcker säkerligen till imorgon också. Trodde jag ja! Den var tydligen så god att alla tog om. Så det blev ingen tårta över till imorgon. Även den glutenfria blev lyckad! Så jag är nöjd! Mycket nöjd och stolt. Jacob frågade Johan vilket konditori vi beställt tårtan från. Det är Z som gjort den sa Johan då. Det måste va ett bra betyg =)

Så nu när alla åkt hem fick jag ställa mig och baka en ny tårta. Denna gång blev det tyvärr den gamla vanliga fyllningen då moussen och fluffen måste stå över natten och jag ville sätta ihop tårtan ikväll redan så den får stå o gotta till sig.

Mitt i tårtbaket ringde Sara med och pratade med Nikki. Jag trodde Nikki skulle bli blyg som hon brukar bli men inte då. Hon tjatade på med Sara i telefonen. Det var riktigt mysigt att se. Ska bli så kul attåka upp och hälsa på henne snart =)

Ne nu får det bli sängen. Fullt upp imorgon med. Jag lär ju drömma om tårtor :p

Sov gott!