12305840_10153800670936908_136015387_n

Just hemkommen från kören. Så glad att min käre man fick nys om detta i höstas. För det är riktigt roligt. Visst, jag har alltid gillat att sjunga (Dock när ingen lyssnar) men att det skulle ge ett sånt kick som det faktiskt gör det trodde jag ju aldrig. Vi hade ju vår första konsert på julmarknaden i vintras och idag samlades vi lite tidigare för att planera vår vårkonsert. Jag tror att det kan bli riktigt skoj. Sugna på att höra oss? Idag har vi hårdtränat på låten ”Join us” av Anna Cederberg-Orreteg. Jag tror att den kan låta riktigt bra när vi sätter stämmorna och lär oss den ordentligt!

Helgen annars bestod av lek, lek o lek för barnen. Vi hängde med grannarna till Balthazar en sväng och åt lite på donken innan vi for hem. Jag fick med mig Frej och Freja. Två små sötisar.. haha..På kvällen blev det mellomys och sen blev det sovdags. Söndagen var det lek med barnen igen. Fullt upp =) Jag och Ica for iväg och tränade en sväng också. Helt ensamma på gymmet. Underbart!

2016-02-13 13.14.03

Igår passade jag på att sluta tidigt för Johan var hemma med barnen. Ska försöka sluta tidigt på torsdag också för då är de hemma igen. Sportlov i skolan så bäst att passa på när man kan. Annars har jag o Ica kommit igång med träningen igen. Så underbart! Nu har jag faktiskt kommit till de där stadiet att jag längtar efter att träna. Jag börjar känna lite resultat nu och det är ju hur skoj som helst! Nu gäller det att vi håller i det bara så att det inte blir glesare och glesare igen mellan gångerna. Det är inget bra! Dags att börja prioritera träningen igen. Det gör mig och min kropp gott. Bättre det än att sitta ner o fika ^^

Ledsen för ett väldigt hoppigt inlägg. Inspirationen tryter lite men ville ändå skriva några rader. Ska öva lite mer på mina låtar nu och sen ska jag sova.