image

Nu va de ett bra tag sen jag skrev här. Tiden springer iväg så extremt. De känns som jag bara äter sover jobbar för att komma hem o äta sova o sen jobba. Nackdelen med att jobba heltid.

På jobbet har det varit en väldigt intensiv period med årsbokslut. Revisorerna var på plats i veckan o kontrollerade vår bokföring. Lika nervöst varje gång. Annars har det äntligen börjat lugna ner sig lite. Men så är det redan dags för månadsbokslut nästa vecka.

Igår blev det spelkväll hemma hos Ica o Polly. De bjöd på mat p hade vart så snälla o fixat mat som även jag kunde äta. Tack så jättemycket ? och gott var det!

Vi körde tre spel; Brainstorm, Upp till bevis o trodde du ja. Det var väldigt lika hela tiden. Riktigt lika. Förvånande men roligt.

Barnen lekte o hade kul men ju längre tiden gick så blev de gnälligare o gnälligare. Så Nikki o Nora somnade och vi fick väcka dem när vi skulle gå hem. Men de gick över förväntan. De va supertrötta o nyvakna men de knatade på o väl hemma somnade de direkt i sina sängar. Jag var riktigt stolt över dem.

Nikki vakande innan halv sju redan. Nora sover än. Jag gick upp för en liten stund sen o älsklingen kom nu.

Nora ska iväg o leka med en kompis sen o jag ska träna. Annars blir de en lugn dag :)