image

Igår var en riktig speldag. Först wow, sen spelade jag älsklingen o Nora super Mario och på kvällen kom Jacob o Waranya för att ha lite spelkväll med oss.
Vi började med Sant eller falskt sen körde vi ska vi slå vad o avslutade till sist med en omgång geni. Waranya blev vårat geni. Imponerad! Jag är värdelös på såna spel. Sant eller falskt o ska vi slå vad gick bättre. Men frågesport. Jag är så grymt dålig på de. Haha men vi hade en trevlig kväll med många skratt :)

Idag har julgardinerna åkt ner i kök o vardagsrum åkt ner. Nora o Johan har spelat o det bästa av allt är att vår lilla Nikki har kommit hem efter en helg med farmor o farfar. Nu släpper jag inte iväg dem på länge för så mycket som jag saknat henne o även Nora när hon va borta i veckan har jag aldrig saknat dem innan. Mina skruttor  <3 så glad över att jag får vara deras mamma! Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan. En jobbig vecka väntar. Jag gör de till en kolhydrat vecka för att kunna få snabb energi. Låt det bära eller brista...