image

Mamman i huset får inte vara med. Nora o älsklingen har intagit datorerna och sitter o spelar wow tillsammans. De verkar ha de riktigt mysigt tillsammans. Jag är faktiskt lite avis.

Mini är i Göteborg med farmor o farfar. De ska på Disney on ice. Så det är lite ensamt här nu faktiskt.

Men det är så kul att se Nora så lycklig över nåt så litet. Hon börjar bli duktig men de är ett svårt spel när man bara är sju år o inte så van vid sådana spel. Det är mycket fart o mycket att tänka på. Men hennes utveckling har vart enorm sen första gången hon testa att spela själv för ett år sen. Då sprang hon mest runt o de roligaste var att simma i sjön.

Nu springer hon runt och gör uppdrag. När hon lär sig läsa engelska kommer hon sitta själv o spela de e jag helt säker på :)

Lugnet före stormen nu. I veckan som kommer så är det årsbokslut på jobbet. Övertid väntas hela veckan lång. Kommer bli en jobbig vecka. Men det är bara över en tid så det är skönt.

Annars har året vart lugnt hittills. Barnen har vart hos mormor o morfar på busigheter o älsklingen har vart ledig mellan jul o nyår. Sen har han jobbat denna veckan o nu väntar en lång vår för han. Nu är hans goveckor slut ;)