LCHF-kryssning 2016 beskuren

I år fick jag en julklapp som jag velat åka på i flera år! Den årliga LCHF-kryssningen! Det ska bli så kul att äntligen (förhoppningsvis, vågar inte ta ut något i förskott då det fortfarande kan va snöstorm eller dåligt väder) komma iväg på denna kryssning full med annat LCHF-folk, föreläsningar och mycket mer. Detta ser jag verkligen fram emot och särskilt föreläsningarna. Jag gillar ju att åka på kryssning och jag gillar LCHF, det är helt klart en Win-Win situation. Detta om något borde få mig att hålla mig på banan! O jag tycker och hoppas att under denna kryssning borde det inte vara några problem med att ha specialkost! :)

Annars är jag i en kolhydratperiod. Jul = mycket socker. Det är inge bra och jag mår som jag förtjänar. Jag har sagt att nyår får passera och imorgon kör jag på som vanligt igen. Det ska bli så skönt att börja känna sig lättare igen och inte som en stor boll som försöker förflytta sig. Två utmaningar har jag gått med på FB (jag brukar inte va så mycket för dessa men vore ju kul att faktiskt köra på och klara dem). Första är ett sockerfritt Januari (denna borde jag klara galant), den andra är 100 pass innan midsommar, många har redan börjat men jag kommer endast räkna pass på 2016. Det innebär 4 pass i veckan. Hade det vart för två år sedan hade det vart en barnlek. Men nu är jag verkligen inte duktig med träningen. Den är katastrofal egentligen. Så därför får detta bli min morot. Det vore ju riktigt bra för mig själv att klara den. Det är ju bara en satsning på livet egentligen. Så det hoppas jag på att jag klarar och inte faller tillbaka i dessa dåliga vanor jag har nu..