image

Som vi väntat o längtat o väntat lite till. Men imorse när vi vakna var det vitt. Äntligen har vi fått lite snö. Nora jublade och dansade över det vita landskapet. Direkt efter frukosten va hon o Nikki ute o lekte. Jag var lite orolig att de inte skulle vara någon snö hemma eftersom vi va i Mullsjö. Men de va onödigt att oroa mig för hela vägen hem snöade det och hemma var det också vitt.

De tråkiga är att de smälter nog bort snart då det är plusgrader ute nu. Men en liten stund hat vi fått njuta av lite lite vinter. Jag önskar det kunde bli -15 till -20 grader ute så vi kan få en riktig vinter. Ta på oss varma o gosiga kläder o känna oss som michelingubbar. Det är ändå något visst med de också. Hellre riktig vinter när det är vinter än det vinter/höst/vår/midsommarväder vi haft den senaste månaden.

Ett tag funderade jag på en sista minuten till sol o värme, men nej det är inte det jag vill ha. Det jag vill ha är minusgrader, snö o svidande näsa för att näshåren fryser. Men så kallt är de ju inte ens i norr nu. Så trist.