2013-12-20 11.41.46Jag och älsklingen har verkligen blivit tråkiga familjen nu i höst. Vi är inte med på mycket längre. Idag är vi egentligen bjudna på 25 årsfest/julfest men har båda tackat nej. Älsklingen har hemtenta och jag har massor i skolan. Ska försöka kunna hitta på saker med barnen i helgen så får ta varje kväll jag får till att plugga helt enkelt. Är inte jätte partysugen heller. Efter att ha slarvat med min mat ett bra tag och speciellt när vi var iväg så har jag nu hållit mig perfekt till maten bortsett från 10-15 pommes som jag åt igår. Enligt urinstickorna är jag i ketos nu och det är något som jag absolut inte vill bryta! Finns inget som säger att det måste brytas med en fest men är inte på partyhumör heller när jag känner mig så lost i skolan just nu. Kan verkligen inte släppa det och det är allt som finns i tankarna just nu.

Dagis har erbjudit sig att jag får ha barnen där mer om jag behöver. Det känns bra men tycker redan de går långa dagar. Så det är något jag verkligen ska försöka undvika. Frågar man barnen vill de väl iofs vara där mycket mer men jag vill mysa med mina små gummor! Längtar redan efter dem!

Nope nu blir de slut på pausen och tillbaka till att lära sig om regelverk och normer! Jippi! :p