2013-12-13 06.57.29Jag ligger verkligen efter i bloggandet nu. Mycket händer i skolan och snart är det jul så allt e lite virrvarr måste jag säga. Har så mycket att göra att jag har svårt att ta tag i något. Här är en bild på flickorna på Lucia i alla fall. Trodde helt klart jag skrivit om det men nej inte nåt. Har ju typ inte berättat nåt om vad som händer i vårt liv förutom att vi har massor i skolan.

Självklart händer det andra saker i våra liv än bara skola. Men i tankarna är det inte mycket annat än skolsaker som snurrar runt. Därför är jag nog inte den roligaste personen att umgås med just nu :p

Nora hade luciatåg på dagis. Nikki missade tyvärr sitt luciafirande då det var dagen innan och då var hon fortfarande ledig från dagis. Men hon fick självklart klä ut sig till en liten lucia hon med på självaste Lucia.

Nora hade övat massor på alla lucialåtar och hon hördes klart och tydligt när de sjöng i luciatåget. Jag tycker det är så mysigt att de har ett luciatåg på luciamorgonen!

Nu blir det att laga mat och sen ska jag och barnen iväg till Fia en sväng. Sen blir det hem och börja med julstöket. Förmiddagen har gått åt till plugg. Håller på att skriva alla instuderingsfrågor, men har inte svarat på några än. Fattar inte hur man ska få in allt. Men det ska väl lyckas hoppas jag.

Älsklingen har deadline 18.00 idag men jag hoppas han snart blir klar så man kan få lite hjälp här!