wpid-IMG_20131217_133845.jpgNu känns det verkligen att vi läser på en annan nivå. Det är mycket att ta in och mycket frågetecken. Jag vet verkligen inte hur jag ska få in allt till tentan. Det som känns bäst hittills är kassaflödesanalyserna. De förstår jag mig på i alla fall. Idag har vi tillbringat en hel dag att prata om intäkter och vi hann inte ens prata om allt.

Intäkter! Det är ju bara en mini del och det tog en hel dag. Undra vart detta kommer att sluta. Men det är bara att sätta sig med näsan i böckerna och se glad ut. Imorgon blir det hemstudier. Skönt. Då kanske jag kan komma ifatt lite och få allt att sätta sig lite granna. Det behövs verkligen. I år blir det ingen lugn jul. Får nog sätta mig lite varje dag för att få ihop allt. Men det ska gå! Skam den som ger sig =)

Men nu får jag nog ta tag i städningen igen. Jag skjuter verkligen på den :p