MMSports_Hood_GetFit_Pink_backBörjade städa men så kom jag på att Parks and Resorts ringde mig förut idag och bad min göra om min ansökan dit då de haft buggar i systemet så all information som de ville ha gick inte att fylla i. Så jag skickade in min ansökan på nytt eller snarare jag uppdaterade den jag hade så jag hoppas det funkar nu. Håller verkligen tummarna på att jag får mitt första val! Men alla val jag gjort är bra så jag hoppas jag får nåt av dem i alla fall =)

När jag var klar så klickade jag upp alla tio flikar en i taget som jag har i Chrome. Bara av gammal vana o då kom jag in på en blogg jag tänkt börja läsa men inte fått tiden till det och hittade att hon beställt tröjor från MMsports. Så jag gick in och tittade på dem och de va verkligen något i min smak! Perfekt träningströja! Min favorit färg med. Kan det bli bättre.

Efter lite diskuterande med min andre hälft bestämde vi att jag skulle ta en tröja i mindre storlek så har jag en delmålströja! Jag tänkte först ta en lite större storlek än vad jag gjorde men så bestämde jag mig att jag vill ha tröjan till ett delmål som är närmare mitt slutmål! Beräknar att kunna ha tröjan framåt sommaren. Perfekt för lite kallare sommarkvällar =)