image

Usch allt snurrar runt runt runt när de gäller skolan. Det är svårt att greppa det hela. Överavskrivningar o periodiseringsfonder. Spännande. Vi har en övningsbok som inte klaffar ordentligt med faktaboken. Lite smått frustrerande. Men de e bara o bita ihop o får hoppas att polletten vill trilla ner snart!

Annars har jag sjuk träningsvärk i hela kroppen. Går knappt sitta still. Ska bli spännande hur en dag o skolan går. Men tre dagars träning med dubbelpass två av dem borde sätta sina spår. Idag blir de vila med träningen. Får känna av hur jag känner mig imorgon. Skulle vilja träna då med. De e ju snart jul o då lär de ju inte bli många pass.

Igår innan träningen klädde vi granen. I år har vi en barngran. Känns lite konstigt att inte fått göra den som jag vill. Jag som alltid brukar va så noga med hur den ser ut. Men i år är det barnen som bestämt o jag fick verkligen hålla mig för att inte gå in o bestämma hur de skulle sätta upp kulor o godis.

Ha en bra dag alla!