Mars började med en känsla av att ha massor att göra. Det kändes som att man knappt var hemma. Nora skrev sitt namn själv för första gången hemma och mammahjärtat var mycket stolt!2013-02-28 13.06.37_thumb[11]

Vi var ute på Torsö och hjälpte Jacob att få i ordning på sin nya lägenhet. Fia var med ute och hjälpte till och barnen badade så mycket de orkade.

Jag och barnen åkte till Lidköping och hälsade på Cattis, Alfred och Adrian. Nu får det snart bli ett besök hos dem igen tror jag för det är verkligen alldeles för länge sedan nu!

Jag var med Fia och hennes mamma i Skövde på en shoppingrunda. Vi var i massa olika affärer och avslutade dagen med mat på Alpina och ett rusta besök trodde vi. När vi kom hem bestämdes de att vi skulle till Torsö och innan det gjorde vi ett stopp på Willys och Karlssons. Hos Jacob var hela hans familj samlad så vi åt tacos och när de åkte hem spelade vi andra kort.

Jag och älsklingen fick även tummen ur och gjorde i ordning en tavla med våra bröllopsbilder!

2013-03-03 19.05.16_thumb[4]

Nikki var på besök hos logpeden angående hennes stamning. Vi fick med oss goda råd hur vi ska göra här hemma och hur vi ska observera henne för att se hur hon upplever det hela.

Fia kom ner några dagar innan Nikkis födelsedag för att fira henne. Hon gjorde en tårta till skruttan och vi åt hemmagjorda hamburgare. Supergott =)

2013-03-06 18.06.37_thumb[13]Nikki var spänd över sin treårsdag och sov jättedåligt natten till sin födelsedag. Hon kom in till vår säng och ville sova där vilket hon fick. Efter en liten stund vaknar hon och vill tillbaka till sin säng. Efter ett tag kommer hon tassande igen och vill att en av oss ska sova hos henne så jag går och lägger mig i hennes säng. Jag sover så dåligt i den sängen så vaknar en timme senare med huvudvärk så smyger upp för att hämta huvudvärkstablett. Då vaknar Nikki! Så fortsätter natten.

På morgonen blev det sång och frukost på sängen. Gladast blev hon över sin kikare.

Vädret blev bättre. Det var fortfarande kallt men vägarna av snö och is fria så barnen fick ta ut sina cyklar. Nora tyckte det var superkul. Nikki tröttnade fort som vanligt.

Nikki hade kalas. Hon tyckte hon fick för mycket presenter för det blev tråkigt att öppna efter ett tag. Men när hon öppnat alla var hon nöjd för hon hade bara fått roliga presenter i år. Nora var väldigt avundsjuk och längtade till sin födelsedag.

Efter flera veckors speluppehåll fyllde jag på mitt wowkonto igen. Det var kul att spela igen och jag fick vara med och raida. Flera härliga kvällar tillsammans med de bästa personerna i wow =) Självklart var Skype igång hela tiden!

Untitled-1_thumb[5]

Jag och familjen var i Skövde och handlade massa. Det blev kläder till mig och barnen. Bankomaten tyckte dock det blev alldeles för mycket handlat för den snodde älsklingens kort. Han fick inte ens skriva in sin kod :p Så det blev krångel med att fixa ett nytt kort. Först fick han ett mastercard men sen fick han äntligen sitt visa2kort!

Jag var snäll och bakade tårta som Johan och Jacob kunde bjuda på när de fyllde år. Tårtan blev mycket omtyckt och jag fick många kommentarer om att den var supergod!

Firade Johan lite när han fyllde år. Vi var även och spelade laserdome och var ute och åt. Mycket trevligt!

Vintersemestern bokades till Egypten. Vi skulle åka till Egypten, Makadi Bay, Sunwing Waterworld. Nu blev det tyvärr ingen resa dit då alla resor till Egypten har varit inställda sedan augusti. Istället blev det en resa till Gran Canaria, Arguineguin, Dorado Beach.

Jag, Fia, Ica och Johanna hade en spelkväll hemma hos fia. Vi började med att tjöta skit och äta tacos. Från början var tanken att vi skulle ha en filmkväll men vi tyckte det var för osocialt så vi hade spelkväll istället.

Var på intervju på Skara Sommarland som tydligen gick bra för jag fick ju jobbet =)

Älsklingen fick tråkiga besked på jobbet. Proffice hade förlorat ramavtalet med staten. Så vid årskiftet nu ska Experis ta över istället. Älsklingen jobbar kvar på Lst fram till juli iaf. Sen får vi se vad som händer. Men i mars visste jag inte detta och det var ingen skön oroskänsla man hade i magen!

Barnen fick testa att spela på Wiit och de tyckte det var superkul. Jag och Fia planerade saker inför Annelies bröllop.IMG_20130327_164705_1_thumb[3]