TräningOj oj oj, vilken träningsvecka det blir! Igår körde vi tre pass, visserligen två baspass men i alla fall. Det var riktigt underbart efteråt. Det började så bra också. Jag och Ica kom in några sekunder sent så de hade redan börjat med Easylinen. Vi ställer oss på varsin stepbräda och det vara bara en bräda högt, vi är vana vi två numera så båda satte igång med en väldans fart. Ylva, ledaren, säger: Kommer ni utifrån? Ska ni verkligen köra i det tempot då? Jajamensan de ska vi ;)

Hon har inte sett oss på ett bra tag. Inte mig i alla fall. Jag har inte kört hennes easylinepass sen i våras så jag orkar ju lite mer nu än då om man säger så. Så vi fortsatte att köra på allt vad vi hade resten av passet. Det var visserligen ett baspass, men vi körde på som att det var ett medelpass med simpla övningar men tog i desto mer istället.

Efter det blev det lite Bodyvive och jag insåg ju direkt att jag måste träna mer kondition. Ett riktigt lyckat och tröttsamt pass blev det också. Sist avslutade vi med Core. Ett baspass och det märktes. Man jämförde ju självklart med CXworksen och detta var ju ingenting jämfört med det. Men ändå var det kul och självklart tröttsamt med då ens magmuskler inte är de bästa plus att magen är i vägen hela tiden. Men mindre i vägen nu jämfört med ett halvår sedan. Det är väl så jag måste tänka! Passet avslutades med 10-15 minuters avslappning och det var precis vad som behövdes efter tre hårda pass.

Det var länge sen jag var så nöjd efter en träningsdag. Det kändes fantastiskt att ha gjort tre pass på rad! Ikväll blir det Zumba och lite gymträning och sen blir det vila i två dagar innan det blir dags för ett pass Easyline med Anders på Söndag!