Yrkesskadad2Undra om man redan är yrkesskadad? Igår satte jag mig och knåpade ihop en privat kontoplan. Jag vet inte hur bra den är än i praktiken men det återstår att se. Anledningen till att jag gjorde detta var för att jag tänkte börja bokföra vår privatekonomi. Nyfiken som man är så vill jag ju veta vart alla våra kostnader ligger någonstans. Det är ju inget negativt att veta vart man lägger sina pengar men mycket jobb för att hålla reda på privatekonomin på detta sättet lär det ju bli.

Ska försöka lära Johan programmet lite också så att han också kan lägga in när han handlar något. Om detta är till att gå till överdrift eller inte det får framtiden utvisa. Jag tänkte att det är ju bra att slå två flugor i en smäll. Repetera till skolan och samtidigt hålla reda på sin egna ekonomi. Blir det en Win-Win situation eller?

Kom dock idag på att det kanske kunde vart bra och göra ett leverantörsreskontra. Men aja, för ambitiösa ska vi inte vara! Det får gå bra med vanlig löpande bokföring helt enkelt.