Nu har det vart tyst här några dagar. Detta är på grund av att jag har inte haft tid att sitta vid datorn helt enkelt. Jag och telefonen är inte vänner heller för tillfället för den behövs tömmas. Den gillar inte riktigt att ha över 2500 bilder i sig plus allt annat. Så den är så hyperseg!

Älsklingen har haft fullt upp med skolarbete i veckan också så jag har fått ta hand om hemmet ensam (vilken ordning det har vart!) medan han har suttit med näsan i böckerna i en veckas tid. Tenta tis-tors och sen massa inlämningar som skulle in igår plus att han hade Websemenarium i den andra kursen han läser. Men nu är han halvvägs i IT-för offentlig verksamhet som han läser. En kurs av två är klara i den. Om han får godkänt på allt han lämnat in vill säga.

Jag är stolt över honom. Han har verkligen kämpat på så jag hoppas han blir godkänd nu. Det var lite tungt i början men sen när jag fick lugnare i skolan så var jag på han lite och sen gick det upp ett ljus och han har varit riktigt duktig =)

Jag är även klar med vår egna kontoplan här hemma. Fick skuffa om lite för hade inte lagt det som jag ville ha det. Sen har jag även gjort en lathund till älsklingen så han också kan lägga in våra utgifter och inkomster =)

2013-11-07 09.01.13