I torsdags var det hemstudier som stod på schemat. Jag pillade lite med mitt CV men fick det inte alls så som jag ville ha det så det ska jag försöka få till idag istället. Men först ska de bli lite frukost. Har suttit lite nu på morgonen med men det känns i kroppen att man inte har ätit något.

När det blev dags att hämta barnen så kom Fia förbi och hängde med för att hämta dem. Nikki blev superblyg när hon fick syn på Fia. Inte så konstigt heller då hon inte träffat henne på flera månader. Fia hängde med hem en sväng och barnen tyckte det var jättekul =)

2013-11-08 08.31.57

Fredag morgon så hade jag en liten Superwoman här hemma. Superwoman skulle till Ortopeden för att titta på sina fötter. Hon går inåt med dem nämligen och i våras snubblade hon på fötterna hela tiden men nu har hon lärt sig hantera det.

Nikki som var superwoman glömde totalt bort det när vi kom till Sjukhuset för hon blev superblyg. Undra om det är en fas som hon går igenom nu?! Vi fick komma in 20 minuter tidigare än utsatt tid. Skönt. Men blygheten blev ännu värre när vi kom in till doktorn. Men efter lite lirkande så fick doktorn titta på henne. Han konstaterade att hon gick rätt mycket inåt med sina fötter men det var inget som de kommer att göra något åt. Hon har en rätt så stor vridning i höftkulorna. Det kan växa bort, men det kan även vara kvar. Men han trodde att vridningen skulle bli mindre men inte växa bort helt då älsklingen också går inåt med fötterna.

Som belöning för ett bra läkarbesök ville Nikki ha glass vilket hon också fick. Vi hann ju inte springa i några affärer eftersom vi skulle hämta Nora på dagis. Hon fick nämligen lyxen att sluta efter lunch =) Vet dock inte om hon var så glad över det, men mamman i huset tyckte det var skönt att få ha sina skruttungar hemma lite.

Älsklingen slutade också tidigare men han fick vi inte se så mycket av då han åt och sen satte han sig med näsan i böckerna och satt där till klockan 22.00.