2013-04-09 13.42.56

När jag hämtade barnen på dagis så bestämde vi oss för att vara ute och leka när vi kom hem. Nikki tröttnade redan efter en halvtimme och ville in men Nora ville inte under några omständigheter gå in. Så vad gör man? Jag stod där och tänkte ska jag tvinga Nikki o vara ute eller ska jag tvinga Nora att gå in.

Sen insåg jag att Nora börjar bli stor. När jag var i hennes ålder var jag ute och lekte själv. Dock bodde ju jag och mamma lite bättre än vad vi gör nu men i alla fall. Jag hade ett långt prat med Nora vad som gäller när man är ute själv. Hon fick upprepa vad jag hade sagt och sen gick jag och Nikki in och Nora fick vara en stor tjej och vara ute själv. Sen att jag stod som en hök i fönstret och kollade henne det behöver hon inte veta. Hon höll vad hon hade lovat och gick inte många meter utan hon var på samma plats och lekte och lekte och lekte.

Efter en halvtimme tyckte jag att det fick räcka för den här gången. Mina nerver hade nog inte klarat så mycket mer. Jag gick ut och berömde henne men hon ville stanna ute mer. Vi kom överens om att hon skulle få vara ute lite själv imorgon också.

Det är bara att inse.. barnen blir bara större o större!